Effectieve communicatie

 

Met alle veranderingen in de maatschappij, zijn we ons goed bewust geworden van het belang dat organisatie en mensen die daarbinnen werkzaam zijn zich blijvend hebben te ontwikkelen. 

Om effectief te leren is het belangrijk het leren vanuit de praktijk te combineren met individuele coaching, korte workshops of praktijkgerichte programma's. 

Voor een goed zelfonderzoek, het komen tot fundamentele of belangrijke gedragsveranderingen en het uitproberen wat een verandering voor impact kan hebben, kan het wenselijk zijn dit buiten de werkcontext te doen, met andere mensen dan de collega's waar je mee werkt. En in een veilige omgeving.

Samen met Toos Eskes verzorg ik korte workshops, waarbij wij mensen op professionele wijze de gelegenheid geven aan de slag te gaan. Kort en effectief. In een ruimte waar zij kunnen experimenteren en de beweging echt kunnen maken.

Wij bieden individuele begeleiding of korte in company workshops. Bel ons gerust om samen te onderzoeken wat wij te bieden hebben in jullie specifieke situatie binnen de organisatie of bij jou.


Contact

Emilie Sax van der Weijden
Businesscenter The Mood
Koninginnegracht 10
2514 AA
Den Haag
Nederland

  T +31 (0)6 19829824
  emilie@saxvanderweijden.nl