NL leert door: volg een gratis ontwikkeladviestraject t.w.v. 700 euro. Het budget voor 2020 is volledig benut.

Minister Koolmees is blij dat mensen vanaf deze zomer aan de slag kunnen met een loopbaanadviseur: 

"Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is."

Het blijft niet bij woorden alleen, want de overheid heeft 14 miljoen euro vrijgemaakt om 20.000 mensen vanaf augustus 2020 een loopbaan- of ontwikkeladviestraject te laten volgen. Ook jij kunt daar gebruik van maken. Of je nu door de coronacrisis zonder werk bent komen te zitten of je gewoon wilt heroriënteren in deze onzekere tijden.

Blijf wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar, juist nu!

Sinds COVID-19 is de toekomst onzekerder dan ooit. Daarom is het juist nu belangrijk om up-to-date te blijven en een helder beeld te hebben van je verlangens, kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, een andere baan of bij een andere manier van werken.

Volg kosteloos een ontwikkeladviestraject

Het ontwikkeladviestraject kun je dankzij de subsidie van de overheid kosteloos bij mij volgen, ongeacht of je Werknemer, flexwerker, ZZP'er, ondernemer of werkzoekende bent. Enige voorwaarde is dat je tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd bent.

Mijn ontwikkeladviestraject geeft je (weer) meer zelfinzicht, inzicht in je kansen op de snel veranderende arbeidsmarkt en zonodig hulp bij het kiezen van de juiste (bij)scholing. Ook hiervoor komen subsidiemogelijkheden. Je kunt bij mij ook terecht voor tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen centraal

In het traject staan jouw situatie (en zorgen daarover), jouw groei en jouw toekomstplannen centraal. Ontdek waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog wilt en kunt ontwikkelen en wat jou plezier in werk geeft. Ik ondersteun en begeleid je om je eigen positie en je toekomstperspectief helder te krijgen, een actieplan op te stellen en te kijken welke stappen je kunt ondernemen.

Het traject bestaat uit 4 gespreksuren, te verdelen over 2 of 3 sessies, aangevuld met een  arbeidsmarktscan. Neem contact met mij op voor meer informatie en om het traject te starten. Voor meer informatie of om direct het traject te starten kun je contact met mij opnemen via emilie@saxvanderweijden.nl of 06-19829824.

Contact

Emilie Sax van der Weijden
Businesscenter The Mood
Koninginnegracht 10
2514 AA
Den Haag
Nederland

  T +31 (0)6 19829824
  emilie@saxvanderweijden.nl