Mijn visie op coaching

Een wereld die verandert vraagt organisaties doorlopend te veranderen. Een organisatie in verandering heeft medewerkers nodig die zich kunnen verbinden met dit proces. Het vraagt mensen persoonlijk leiderschap te tonen en in beweging te blijven, ook in de huidige rol of functie.

Verandering begint bij beweging

Organisaties willen tevreden klanten en tevreden medewerkers. Zij willen een efficiënte aanpak en permanente ontwikkeling. Het zijn de medewerkers en managers die daarbij het verschil in succes bepalen. Aandacht voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van deze mensen is daarbij van groot belang. Het is mijn passie om medewerkers en managers te begeleiden in hun veranderingsproces. Om hen zichzelf te laten ontdekken, richting te bepalen en ruimte te geven voor beweging, groei en de mogelijkheid om te excelleren.

Levensvragen onderzoeken

Als mens doorloop je verschillende fasen en overkomen je zaken. Dit kan bepaalde vragen oproepen, waar je verdieping op zoekt, die je wilt verwerken of waar je met aandacht naar wilt kijken. Ik laat je vanuit verschillende perspectieven en op verschillende niveaus je levensvragen onderzoeken, waardoor je keuzes kunt maken en helder krijgt hoe verder te gaan.